Sampo-Rosenlew Oy:lle uusi ohjaamotesteri

Temikon Oy on toimittanut Sampo-Rosenlew Oy:lle uuden leikkuupuimureiden ohjaamotesterin 10/2018. Järjestelmän avulla testataan uusia COMIA 2.0 AVARA-ohjaamoita. Järjestelmää käytetään ohjaamovalmistajan (MSK Cabins Oy) tiloissa Ylihärmän ohjaamotehtaalla.

Järjestelmän avulla varmistetaan C6-,C8-, C10- ja C12-mallien perustoiminnot sekä varusteet määrämuotoisen sekvenssin avulla. Testistä riippuen ohjaus tapahtuu suoraan järjestelmän IO:lla tai CAN-väylän avulla komentamalla. Samalla ohjaamosta saadaan statustiedot testiohjelmaan ja varmistetaan ohjaamon virransyöttöä mittaamalla.

Avaimet käteen toimitus sisälsi uuden mittalaitekaapin apulaitteineen, virransyöttö- ja liitäntäkaapelit sekä testeriohjelmiston ja sulautetun CODESYS- ohjelman ohjaamokontrolleriin (IFM) testin ajaksi.

Testeriohjelmiston käyttöliittymä ja sekvensseri ovat ohjelmoitu Keysight VEE 9.32-kielellä, ohjaamotyyppikohtainen sekvenssi laaditaan Excel-ohjelmalla. Kaikkia toimintoja voi käyttää myös vianhaussa. Ohjelmisto tuottaa määrämuotoisen testiraportin testin jälkeen sekä tallentaa tulokset tietokantaan. Sampo-Rosenlewin ohjaamoista lisää valmistajan sivuilla

http://www.sampo-rosenlew.fi/fi/tuotteet/leikkuupuimurit/comia-series/ohjaamo——-.html