Palvelut

Projekti työnalla

Temikon voi olla asiakkaan yhteistyökumppani hyvinkin erityyppisissä projekteissa. Tarjoamme tietämystämme seuraavilla osaamisalueilla:

  • Järjestelmien suunnittelu ja toteutus
  • Projektien johtaminen ja dokumentointi
  • Toteutettujen järjestelmien ylläpito ja asiakastuki
  • Ohjelmointipalvelut
  • Konsultointi ja koulutus

Kehittämämme ohjelmistot perustuvat hyväksi havaittuihin ratkaisuihin ja ovat toiminnoiltaan modulaarisia. Laitevalinnoissa huomioimme aina asiakkaan tarpeet ja kohdeympäristön riippumatta siitä toteutetaanko kiinteää järjestelmää tai kannettavaa laitetta.

Tuotevalikoimamme käsittää kehysohjelmat (framework) sekä tietokannan, joiden avulla voidaan toteuttaa asiakkaalle soveltuva järjestelmä. Käytämme ohjelmoinnissa Labview-kieltä mutta osaamisemme kattaa myös VEE, C++ ja WEB-ohjelmoinnin sekä PLC-ohjelmoinnin.  Käyttöliittymä ja toiminnallisuus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Temikon toimittaa myös ”avaimet käteen”-järjestelmäratkaisuja sisältäen  suunnittelun ja toteutuksen. Eri osa-alueille saamme tarpeen mukaan lisäresursseja yhteistyökumppaneiltamme. Järjestelmien ohjelma- ja laitevalinnat voidaan päättää myös asiakkaan toiveen ja käytännön mukaan, emme ole sitoutuneita tiettyyn laitemerkkiin tai maahantuojaan. Käytämme järjestelmien toteuteuksessa tunnettuja merkkejä ja luotettavia maahantuojia. Sähkösuunnittelussa käytämme CADS Electric Pro-ohjelmaa.

Projekti työnalla
Tuotannon testausjärjestelmäprojekti työnalla